• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
بوشهر » اجتماعی

رای محکومیت ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی بوشهر 

بازرس کل استان بوشهر گفت: برای ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان از سوی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضایی استان رای محکومیت کیفری یا اداری صادر شد.

رای محکومیت ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی بوشهر 
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اسحاق شهبازی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته قوه قضائیه بیان کرد: بازرسی کل استان حسب تکالیف مندرج در قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و آیین‌نامه اجرایی آن و همچنین قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، به شکایات، اعلامیه و گزارش‌های فساد ارجاعی به این مرجع که از طریق سامانه رسیدگی به شکایات و اعلامیه و سامانه ۱۳۶ و همچنین به‌صورت کتبی و یا شفاهی به این مرجع واصل شد اقدام می‌کند.
وی افزود: در راستای تحقق رضایتمندی عمومی و مبارزه با فساد، بازرسی کل استان بوشهر در سال گذشته اقدامات گسترده‌ای را انجام داده است و بر اساس آمار ارائه شده، ۳ هزار و ۴۵۷ شکایت و اعلامیه در سامانه ملی رسیدگی به شکایات این نهاد ثبت شده که از این تعداد، یک‌هزار و ۸۷ شکایت و ۲ هزار و ۳۴۶ اعلامیه، در مجموع ۳ هزار و ۴۳۳ مورد مورد رسیدگی قرار گرفته است.
بازرس کل استان بوشهر بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ پیگیری‌های بازرسی کل استان در مراجع رسیدگی کننده از جمله هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضائی استان برای تعدادی از متهمان تعرفه شده در گزارش‌های اختصاصی این مرجع (اعم از مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان)، منتج به محکومیت‌های اداری و کیفری متهمان شد.
وی از محکومیت اداری برای تعداد ۱۵۷ نفر از متهمان و محکومیت کیفری برای تعداد ۷۷ نفر از متهمین در مراجع قضائی (صدور کیفرخواست در داسراها، صدور رأی در دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر) خبر داد.
شهبازی با اشاره به «فسخ قرارداد اراضی واگذاری فاقد پیشرفت فیزیکی» گفت: به منظور استفاده بهینه از اراضی ملی و دولتی و افزایش بهره وری، رونق و جهش تولید و رشد اقتصادی کشور، جلوگیری از معطل ماندن اراضی واگذار شده و استمرار فعالیت مجریان طرح‌ها، ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و غیرکشاورزی، بازرسی کل استان بوشهر نسبت به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی اراضی واگذار شده جهت اجرای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی در سطح استان اقدام شد.
وی ادامه داد: مشخص شد ۷۷ فقره قرارداد اجاره اراضی به مساحت بیش از ۷۲۴ هکتار توسط اداره کل جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی استان با اشخاص حقیقی و حقوقی طی سنوات گذشته منعقد شده که باوجد گذشت چندین سال از تاریخ انعقاد قرارداد اجاره اراضی (بیشتر دهه شصت و هفتاد)، پیشرفت فیزیکی در خصوص اجرای طرح‌ها تحقق نیافته و اراضی همچنان به صورت راکد و در تصرف اشخاص باقی مانده بودند.
بازرس کل استان بوشهر بیان کرد: این بازرسی کل ضمن تشکیل پرونده بازرسی و شناسایی اراضی مذکور، نسبت به ارجاع قرارداد‌ها به دبیرخانه هیئت نظارت ماده (۳۳) اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور برای صدور رأی مقتضی مبنی بر تمدید و تعیین مهلت یا فسخ قرارداد و استرداد اراضی اقدام کرد.
وی با اشاره به اقدامات بازرسی کل استان در خصوص صرفه‌جویی و جلوگیری از تضییع بیت‌المال در دستگاه‌های دولتی استان در سال گذشته از کاهش مبلغ ۲۰۹ میلیارد ریال و ۱.۴ میلیون یورو در ۲ مناقصه خرید قطعات و تعمیر توربین‌های یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی خبر داد.
شهبازی ادامه داد: در مجموع کاهش ۴۱۸ میلیارد ریال و ۲.۹ میلیون یورو در بخش ارزی به نفع دولت، متعاقب ورود بازرسی کل استان به فرآیند مناقصه مزبور محقق شد.
وی از پیگیری و اخذ وجوه ناشی از آرا قطعی شده جرایم صادره از کمیسیون ماده صد شهرداری‌ها از مدیونین به مبلغ ۷۳ میلیارد تومان خبر داد و بیان کرد: صرفه جویی ۵۶۷ ریال به نفع بیت المال در نتیجه ورود بازرسی کل بوشهر به فرآیند برگزاری مناقصه عمومی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی و تجدید آن در مرحله اول صورت گرفت که پس از برگزاری مجدد مناقصه با فضای رقابتی ایجاد شده حسب توصیه این مرجع، این صرفه جویی حاصل شد.
بازرس کل استان بوشهر از وصول ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار یورو اضافه پرداختی در قرارداد خرید قطعات یدکی توربین‌های گازی زیمنس SGT-۸۰۰ از یکی از پیمانکاران طرف قرارداد یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز در پارس جنوبی به نفع دولت با ورود بازرسی کل استان خبر داد.
وی بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال و پیرو تأکیدات ریاست عالی سازمان مبنی بر حمایت از واحد‌های تولیدی، با پیگیری بازرسی کل استان مشکل برق هفت واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی ۲ بوشهر حل شد.
شهبازی گفت: همچنین با تجدید مناقصه با موضوع انجام خدمات رفاهی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز و برگزاری مجدد آن موجب صرفه‌جویی به میزان ۴۶۷ میلیارد ریال به نفع دولت، فراهم شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماسه جاودان ملت ایران در تشییع شهدای اقتدار
کشف محموله سنگ و چوب قاچاق در شاهرود
ادای احترام کارکنان کانون جهانگردی و اتومبیل رانی به شهدای اقتدار
بازدید رئیس کل دادگستری استان قم از مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و پایگاه آتش نشانی بلوار پیامبر اعظم
زنجان؛ پیشگام در تنوع سوخت نانوایی‌ها
تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید زبیر امینی فر در نقده
اقامه عزای حسینی (ع) در لرستان
سرمایه‌گذار در پیچ‌وخم روند‌های اداری معطل نشود
شرکت ۱۴ هزار مصدوم سردشتی در کمیسیون‌های پزشکی
کاهش حمل محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی
فناوری هسته‌ای بومی موتور قدرتمند پیشرفت کشور
مدیران در تقابل با چالش‌ها نوآوری داشته باشند
یک میلیون و ۹۱۰ هزار نفر مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
محمود مطلق‌زاده راهی فجر سپاسی شد
جهانگیر: دشمن فهمی از اینکه شهدا مظهر قدرت ایران هستند ندارد
شهید آیت الله دکتر بهشتی، معمار دستگاه قضایی نوین جمهوری اسلامی ایران
امروز شاهد همبستگی بیشتر ملت ایران بودیم
برداشت گلرنگ در روستای ملک آباد دهستان قمرود
همدلی مذهبی در سایه شهیدان ایران
به یاد شهدای حملات تروریستی رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
برآوردخسارت حملات رژیم صهیونیستی به واحدهای مسکونی در کرمانشاه
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ شنبه ۷ تیر
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۵۳ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)